TAXI GURA HUMORULUI

Continuam sa calatorim impreuna!

Cine este taxi Gura Humorului? Povestea incepe, in Gura Humorului, unde firma de taxi M a luat nastere. Aici unde, se amesteca trecutul cu prezentul, apele Humorului cu cele ale Moldovei si unde frumosul peisaj al zonei, aduna la un loc tineri si varstnici, localnici si turisti. Taxi M Gura Humorului, sau, cunoscut vreme indelungata de oamenii locului ca taxi Mișu, e parte din acest tablou al locului.

Adaptarea continua la noutate ne-a facut sa evoluam permanent si sa oferim servicii in conformitate cu nevoile clientilor nostri. Credem cu tarie, ca o firma de taxi din Gura Humorului sau din oricare alt oras al Romaniei, pentru a deveni brand si respectata de clienti, trebuie sa investeasca in oameni si sa detina un set de valori ca respect, dedicare si seriozitate. Ne alegem personalul cu atentie si il alegem in baza acestor principii.

Ca orice firma de taxi cu capital romanesc, consideram, ca trebuie sa ajutam la dezvoltarea mediului de afaceri local si national, prin achizitiile pe care le facem si serviciile oferite. Astfel, ca flota Taxi M Gura Humorului este exclusiv compusa din autovehicule romanesti Dacia. Asa ne aratam noi nationalismul, ajutand prin achizitiile noastre, acele cateva sute de persoane care lucreaza la producerea autovehiculelor autohtone.

Acestia suntem noi, Taxi M din Gura Humorului. Am evoluat o data cu piata humoreana, cateodata si inainte, am anticipat schimbarile si ne-am adaptat noilor cerinte.


COMANDA UN TAXI

0759 400 400