SERVICII TAXI

Servicii taxi personalizate in intimpinarea ta! Taxi M Gura Humorului priveste mereu spre viitor, este pregatita pentru noi provocari si ne dorim ca experienta cu noi sa devina placuta si sigura. Serviciile noastre de taxi se vor transforma cu ajutorul vostru, astfel, Taxi M devine un serviciu despre tine pentru tine!

Continuam sa calatorim impreauna! Mai sigur, mai placut.

taxi-m-gura-humorului

SERVICII TAXI

Trebuie sa ajungi la servici sau sa iti duci copilul la scoala? Ai de ajuns la o intalnire iar masina ta este service? Taxi M din Gura Humorului, a evoluat impreuna cu piata humoreana, uneori si mai repede, astfel incat a transformat serviciile de taximetrie. Am adus aceasta meserie la alt nivel. Ne mandrim cu flota noastra de taxi si ne-am adaptat mereu la cerintele clientilor nostri.

taxi-gura-humorului-shopping

TAXI SHOPPING

Acest serviciu de taximetrie din Gura Humorului iti ofera posibilitatea de a primi cumparaturile direct acasa, la usa ta. Stim ca timpul tau este pretios sau uneori preferi sa stai relaxat, asa ca venim in ajutorul tau. Costul total al serviciului de taxi shopping este suma dintre valoarea cumparaturilor, a transportului taxi cu tarif normal si a unei mici taxe de livrare la domiciliu.

taxi-gura-humorului-curierat

TAXI CURIERAT

Esti un om de afaceri ocupat din zona Gura Humorului? Lucrezi intr-o institutie si timpul nu iti ajunge? Ai de trimis mici colete, documente sau obiecte catre parteneri sau alte institutii? Noi intelegem ce inseamna timpul intr-un business si de aceea te sprijinim. Costul total al serviciului de taxi curierat este suma dintre valoarea transportului taxi cu tarif normal si a unei mici taxe de livrare la domiciliu.